Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

28/07/2012


719.        Euro exit plan wins Wolfson prize

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ 250.000 ΛΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ (ΤΟ ΚΑΤΕΡΤΗΣΕ Η CAPITAL ECONOMICS) ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

Α) ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΝΕΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ 1:1
Β) Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ.
Γ) ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.
Δ) ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ.
Ε) ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩ.
ΣΤ) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ. (ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ; ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ!)

Η 1η ΠΙΘΑΝΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ....
ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.....
ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ)....

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
720.        Reuters: Νέο «κούρεμα» ίσως και μέσα στον Αύγουστο

ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.... ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ: ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΚΤ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ
ΣΤΟ 30-40% ΤΗΣ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ; ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: Η ΕΚΤ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 2 ΔΙΣ ΕΝΑΝΤΙ 800 ΕΚΑΤ. ΣΤΗ
ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ Π.Χ. ΚΑΤΑ 30%. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΞΙΑΣ 70% * 2 ΔΙΣ = 1,4 ΔΙΣ. ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ 800 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 1,4 ΔΙΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΤΛ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΕ;

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

721.        Iδιωτικοποίηση νερού

ΣΧΟΛΙΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ...
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ....ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

722.        Υποβαθμίζει και το EFSF η Moody’s

ΣΧΟΛΙΟ: ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΑΑ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ESM ΕΧΕΙ "ΚΟΛΗΣΕΙ" ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

723.        Οι απεργοί της Ανακύκλωσης νίκησαν μετά από 118 μέρες απεργία!

724.        "Αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω"! : Μετά τον Καιάδα και άλλος ροκ σταρ στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή

725.        Από βασιλικός επίτροπος στη Χούντα, γραμματέας στο υπουργείο Δ. Τάξης!

726.        Προς συζήτηση η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

24/07/2012


709.        Περισσότερες ώρες διδασκαλίας για τους εκπαιδευτικούς εξετάζει η κυβέρνηση

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ... ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΟΤΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΕΕ, ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΜΕ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ 22 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ...
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ....
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 150.000 ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ....

710.        Πέτυχε διαγραφή 2,5 δις ευρώ

ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΦΟΥ "Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΡΙΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:
ΤΟ ΔΗΜ. ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 2012 ΣΤΑ 395 ΔΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΚΤ ΚΑΙ Ο EFSF. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΑ" ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΟΠΟΤΕ ΡΩΤΑΜΕ; ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ GREECE DEPT FREE;
ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 25 ΔΙΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ 5 ΔΙΣ (ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜ. ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ 25 ΔΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΕΙ 370 ΔΙΣ.
ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ !!!!!!!!!

711.        Κούρεμα χρεών 20% σε ιδιώτες

ΣΧΟΛΙΟ: Ή ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ 20% Ή........ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ…. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΕΩΣ ΤΟ 2050!!!

712.        Αφαιρούνται δημοτικά τέλη και ΕΡΤ από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΚΑΙ Η ΕΡΤ, ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΓΙΑΤΙ; ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΩ Η ΕΡΤ ΙΣΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.

713.        Δένδιας: «Έτσι θα βγει η αστυνομία στο δρόμο»

ΣΧΟΛΙΟ: ΛΕΕΙ "..Μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων στην Ελληνική Αστυνομία, για να βγουν στους δρόμους περισσότεροι ένστολοι...". ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!

714.        Σημαντική η επίσκεψη του πρώην πλανητάρχη στο Μαξίμου

ΣΧΟΛΙΟ: ΛΕΕΙ "...Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών (Κλίντον) θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μαξίμου, συνοδευόμενος από Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες που ανέλαβαν πρωτοβουλία, με στόχο να συγκεντρωθούν περί τα 100 εκατομμύρια δολάρια για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στην Ελλάδα...". ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ-ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !!!

715.        Ένας εφέτης βροντοφωνάζει: “Έχει καταλυθεί το σύνταγμα” (videos)

ΣΧΟΛΙΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ!! ΛΕΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ "....ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ. Η ΕΛΛ. ΒΟΥΛΗ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ...", "Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ", "ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ",

716.        Καταργούνται 100 Τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ, νοσοκομεία και ειρηνοδικεία

ΣΧΟΛΙΟ: ΛΕΕΙ "Συγχώνευση ή κατάργηση τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε ολη τη χώρα. Μάλιστα στην κυβέρνηση μιλούν για κατάργηση του 1/5 όλων των τμημάτων...", "Κατάργηση του 20% των Ειρηνοδικείων της χώρας....υπάρχει απόφαση για μεγάλη αύξηση των δικαστικών
παραβόλων", "Κατάργηση ή άμεση ιδιωτικοποίηση νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας"
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ 4 ΔΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012, ΕΝΩ ΤΟ ΔΝΤ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΞΩ 2 ΔΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ !!!!

717.        Χατζηδάκης: «Να στείλουμε το μήνυμα της αποφασιστικότητας»

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ PSI. ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ:

Α) "Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα της αποφασιστικότητας". ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!
Β) ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ
(ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ). ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ;
Γ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ. ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΤΛ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο....ΥΠΟΥΡΓΟΣ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΑΝΑ-ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΙΣΙ-ΝΕΡΟ, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ ΚΤΛ)

718.        Φερνάντο Αλόνσο:«Οταν ένας Ισπανός, με ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από Έλληνα, κερδίζει στη Γερμανία, είναι καλό»