Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

12/10/2012


944.        ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ!!!

945.        ΕΠΑΜ: πρωτοβουλία συλλογικής αγωγής εναντίον των εκκαθαριστικών της εφορίας

ΣΧΟΛΙΟ: Για να ευλογήσουμε και τα γένια μας....

946.        ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ….
ΚΑΙ
Μαζί μαζί να φύγουν οι Ναζί - Έφεδροι ειδικών δυνάμεων

ΣΧΟΛΙΟ: Υλικό από τη κινητοποίηση της Τρίτης 9/10/2012. Για τους εφέδρους, βέβαια, αντέδρασαν κάποιο. Ποιοι; Διαβάστε:
Στη Βουλή το θέμα των έφεδρων που «παρέλασαν» με συνθήματα για ναζί

Οι δωσίλογοι της ΔΗΜΑΡ. Σε λίγο καιρό, τίποτα δε θα τους σώζει! Δε θα τι βγάλουν καθαρή με τον ελληνικό λαό. Και ελπίζω ότι δίπλα του θα σταθεί αντάξια και ο ελληνικός στρατός.

947.        Πεζονήσι: Το πρώτο ελληνικό νησί που νοικιάζεται

ΣΧΟΛΙΟ: Ακολουθούν και άλλα νησιά ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. Διαβάστε:
Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που ζητούν να εκκενωθούν από τους κατοίκους τους

948.        Η κυβέρνηση θα ορίζει το ύψος του κατώτατου μισθού

949.        Στο τραπέζι η δημιουργία «ιδιωτικών ΟΑΕΔ»

950.        ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΡΗΤΙΚΟΙ!
Κατέφυγαν στο ΣτΕ για τις ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ: Αν και στο τέλος θα πάρουμε τη χώρα με το παλιό παραδοσιακό τρόπο.

951.        Χάρισαν το χαράτσι στη διαπλοκή - Ποιοι "γλίτωσαν" εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το "χαράτσι" με μειώσεις 30% - 60%

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "...Μερικές ή και ολικές απαλλαγές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το "χαράτσι” των ακινήτων σε μεγαλοεπιχειρηματίες με "χαριστική” απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, με υπουργό τον Ευ. Βενι, επί κυβερνήσεως Λ. Παπαδήμου, που πάντως ενεργοποιήθηκε μετά τις εκλογές από την τρικομματική κυβέρνηση, κατήγγειλε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ." Δείτε τις επιχειρήσεις στο άρθρο. Προφανώς και στη πραγματικότητα είναι περισσότερες.

952.        Bloomberg: Η Ελλάδα θα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χρυσού της Ευρώπης μέχρι το 2016

ΣΧΟΛΙΟ: Το Bloomberg είπε αυτό που θα έπρεπε όλοι να το γνωρίζουμε. Ότι έχουμε πολύ, μα πολύ χρυσό. Το ερώτημα είναι το πώς τον εκμεταλλευόμαστε. Μπορούμε να τον εξορύξει το κράτος, με τρόπο ώστε να μη καταστραφεί το περιβάλλον αλλά μπορεί να τον εξορύξει και ο ιδιώτης με τέτοιο τρόπο:
ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Το ΥΠΕΚΑ δίνει εντολή να κοπεί ΟΛΟ το δάσος των Σκουριών!

953.        Νταβούτογλου: «Εμείς θέλουμε το Αιγαίο να είναι ελεύθερο»

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "...ο κ. Μεϊμαράκης έδωσε ένα καράβι μινιατούρα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και ανέφερε «σας καλωσορίζω και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας προσφέρω ένα αναμνηστικό δώρο που απεικονίζει ένα καράβι που μπορεί να κινείται με ελευθερία στο Αιγαίο μας».". Για κάποιους που ακόμα φοβούνται ότι αν φύγουμε από την ΕΕ θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι, τους λέω ότι ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι υπαρκτός ΤΩΡΑ και ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ! Και για να το επιβεβαιώσω αυτό, διαβάστε το παρακάτω άρθρο:
Γιατί οι δωσίλογοι δεν αναγνωρίζουν το Αιγαίο ως παράκτιο Αρχιπέλαγος;

Θα είχαμε ξεμπερδέψει μια και καλή με την ΑΟΖ και με τα κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο. Και όσοι από εσάς σκεφτούν: "Μα, μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Θα τα βάλουμε με τους Τούρκους; Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά.", τότε να γνωρίζετε ότι σε αυτό το Ραγιαδισμό οφείλετε η σημερινή κατάσταση, αλλιώς θα είχαμε απαλλαγεί από δαύτους και θα ήμασταν μια ταχύτατα αναπτυσσομένη χώρα που έχει τη τύχη να είναι από τις πιο πλούσιες, ανάλογα με την έκτασή της, στο κόσμο.
Δείτε και αυτό:
Απίστευτα καραγκιοζιλίκια...άλλαξαν τις δηλώσεις Νταβούτογλου..

954.        Και επίσημα, πλέον, θα μας πουλάνε ληγμένα τρόφιμα...

ΣΧΟΛΙΟ: Και τι έχουμε να δούμε ακόμα! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

955.        Σύστημα «Αριάδνη»: Πενήντα ευρώ στον συμβολαιογράφο, αφού πεθάνεις

956.        Ματ Χυτηριο Θεατρο

ΣΧΟΛΙΟ: Οι Ναζί... πίσω από τα Ματ και την αστυνομία που παρακολουθεί άπραγη. Εσκεμμένα; Δείτε, όμως, τι ωραία που μιλάει ο "βουλευτής" Παναγιώταρος. Τέτοια, άραγε να είναι και η παιδεία αυτών που τον ψηφίσανε;

957.        Αύξησαν τις κρατήσεις για τις απεργίες!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

07/10/2012


ΣΧΟΛΙΟ: Να ασχοληθεί, πλέον, κανείς με το προσχέδιο του Προϋπολογισμού είναι χάσιμο χρόνου. Αν είχε ασχοληθεί ο εισαγγελέας θα έπρεπε ήδη να είχε συλλάβει Σαμαρά και Βενιζέλο αφού στις σελίδες 7 και 27-32 αποδέχονται ότι κατά το PSI, ενώ το Δημόσιο Χρέος μειώθηκε κατά 105,973 δις ευρώ, το Ελληνικό κράτος δανείστηκε ήδη 30+35+5,7+23=93,7 δις. Και σύμφωνα με τη σελίδα 28, το Δημόσιο χρέος ενώ το 2012 θα κλείσει στα 343,23 δις (170,8% του ΑΕΠ), το 2013 θα ανέβει στα 352,32 δις (182,5% του ΑΕΠ). Και όλοι πλέον ξέρουμε πόσο έξω (προς τα πάνω φυσικά) θα πέσει ο προϋπολογισμός. Άρα παραδέχονται ότι με το PSI το Δημόσιο Χρέος όχι μόνο δε έχει μειωθεί αλλά θα αυξηθεί, ενώ παράλληλα χρεωκόπησαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία και μερικοί χιλιάδες μικρο-ομολογιούχοι Έλληνες. ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ;

932.        Σαμαράς Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας....
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ
Ρόβλιας - Οι Γερμανοί είναι φίλοι του

ΑΛΛΑ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ"...
Οι Γερμανοί θέλουν την απευθείας διοίκηση της χώρας...!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "όπως αναφέρεται στα «Επίκαιρα», κορυφαίοι παράγοντες της Γερμανίας, όπως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων, Χανς Πέτερ Κάιτελ, το Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Κιέλου αλλά και η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ, προϊδεάζουν ότι η τελική λύση θα είναι η μετατροπή της χώρας όχι απλά σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, αλλά και σε διοικητικό προτεκτοράτο της Γερμανίας."

933.        Reuters: Τον Νοέμβριο η έκθεση της τρόικα!

934.        Σε αφανισμό οδηγείται η υγεία !!!

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "οι εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Νοσοκομείων, Κλινικών και Διαγνωστικών Κέντρων στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τη διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και δηλώνουν αποφασισμένοι ότι αν δεν εξοφληθούν τον Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο του 2012, από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου θα σταματήσουν να νοσηλεύουν με πίστωση ασφαλισμένους του Ταμείου."

935.        Η τρόικα «εξαφανίζει» τις αποζημιώσεις απόλυσης – Διαβάστε τι ζητά

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "Μείωση των αποζημιώσεων κατά 30% χωρίς προειδοποίηση απόλυσης των εργαζομένων και περαιτέρω μείωση του χρόνου προειδοποίησης με καταβολή 50% της αποζημίωσης ζητά επιτακτικά η τρόικα..."

936.        600 δισ. από αέριο;

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, η μελέτη των κ. Αντώνη Φώσκολου, Ηλία Κονοφάγου και Νίκου Λυγερού παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον περασμένο Ιούνιο."

937.        Αστυνομικοί εισβάλλουν σε σχολείο και χτυπούν ανήλικους μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ

938.        Σε ιδιωτικές εταιρίες η είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών

939.        Προς παραχώρηση έως και 22 περιφερειακά αεροδρόμια

ΣΧΟΛΙΟ: Κάποια από αυτά είναι τα αεροδρόμια στη Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Κω, Κέρκυρα, Χανιά, Ζάκυνθο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Μύκονο, Σάμο, Κεφαλλονιά, Άκτιο, Καβάλα.

940.        Τα καΐκια πεθαίνουν στη στεριά – «Καϊκιών σπάσιμο» στη Λευκάδα

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "...καλούνταν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση για χρηματοδότηση -με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλιείας- της μόνιμης παύσης αλιευτικών δραστηριοτήτων αλιευτικών σκαφών ηλικίας άνω των δέκα (10) ετών με τους παρακάτω τρόπους: τη διάλυσή τους ή την αλλαγή χρήσης τους για μη αλιευτικές δραστηριότητες". Κάτι θυμίζει αυτό, ε; Μήπως τις επιδοτήσεις για τη καταστροφή της αγροτικής παραγωγής;

941.        Ιταλία: Άγριο ξύλο σε μαθητικές διαδηλώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "Στην Ιταλία σήμερα μαθητές διαδηλώνουν σε 24 πόλεις ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης." 

941.        Ιταλία: Άγριο ξύλο σε μαθητικές διαδηλώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "Στην Ιταλία σήμερα μαθητές διαδηλώνουν σε 24 πόλεις ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης."

942.        Τι συμβαίνει στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά; | Της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου

943.        Κομισιόν: «Τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρωζώνη έχουν οι εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα»