Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

09/08/2012


ΣΧΟΛΙΟ:  ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

ΜΟΛΙΣ, ΟΜΩΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ)  ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ «ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ».  

Ή
ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ
Ή
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ:
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

745.        Η ύφεση απειλεί και τη Γαλλία
ΚΑΙ
Νέα μέτρα και ύφεση 0,7% στην Ιταλία

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ:
Ύφεση 10% – 11% βλέπει για την Ελλάδα η S&P το 2012 και το 2013!

746.        Επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής - Συγκρούσεις των κατοίκων που υπερασπιζονται την πόλη και τη ζωή τους με τα ΜΑΤ (φωτο)
ΚΑΙ
Ιερισσός: Νέα Κερατέα «στήνουν» τα ΜΑΤ στη Χαλκιδική!

ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΙ ΕΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Θέμα με τα μεταλλεία χρυσού

747.        Που είναι τα 7 δις που θα πήγαιναν στην ΑΤΕ;;

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. "Για μας..η Αγροτική Τράπεζα είναι ένας δημόσιος τραπεζικός πυλώνας που δεν πρέπει να κλείσει.Γιατί μέσα της έχει εγγυήσεις αγροτικής γης, που βρίσκονται υπό τον έλεγχό της και δεν πρέπει να μείνει χωρίς χρηματοδότηση."

748.        Τρόικα: Χειρότερη από ότι περιμέναμε η κατάσταση της Κύπρου

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

749.        Η χρυσή αυγή είπε όχι στην διενέργεια εξεταστικής για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας

ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ. ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ, ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ.
ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

750.        Μαλβίνα Live - Έλληνες (11/1996)

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ.... ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ !!!

751.        Δημόσια καταγγελία εκπαιδευτικού για αναξιοκρατία στις αποσπάσεις

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ (ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ) ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ.

752.        Υποβάθμισε την προοπτική του ελληνικού χρέους ο Standard & Poors

753.        Πρόκληση: Διορίζουν τους στενούς συνεργάτες του Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις! Τους αρχιτέκτονες του δολοφονικού μνημονίου!

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ.

754.        Συντονιστικό Σωματείων και Εργαζομένων στις Κυκλάδες: Καταγγελία για τη Χρυσή Αυγή

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

05/08/2012


735.        ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΜΕ (4o)ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΜΕΡΟΣ 4.

736.        Citi: Η Ελλάδα εκτός ευρώ

737.        Εκδήλωση ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες στην Αρεόπολη

ΣΧΟΛΙΟ: ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ 250 ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΥΨΟΥΣ 120 ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ NATURA ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ FAST-TRACK. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΗΛΙΟΣ" ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ EFSF. ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΝΕΛ.

738.        Και μείωση μισθών...

ΣΧΟΛΙΟ: ΛΕΕΙ "...άκουσε τους δανειστές να ζητούν μειώσεις όχι μόνο στις ΔΕΚΟ, αλλά και στο στενό δημόσιο τομέα, σε συνδυασμό με την κατάργηση και του υπολοίπου των δώρων και του επιδόματος αδείας που λαμβάνουν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι...".  ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ;

739.        Σύνταξη στα 66 χρόνια για όλους και περικοπές σε επιδόματα και εφάπαξ

740.        Αποζημίωσε η Αργεντινή τους χρεοκοπημένους πολίτες του 2001!

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΗΡΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2002. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ;

741.        Εξώδικο στον υπουργό Παιδείας

742.        Μέτρα 102 δισ παίρνει η Ισπανία

ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΗΞΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ/ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

743.        Goldman Sachs: Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης ή δύο χρόνια ευρώ ακόμα

ΣΧΟΛΙΟ: ΛΕΕΙ "...Τα χρονικά περιθώρια για να βρεθούν βιώσιμες λύσεις, είναι πλέον πολύ περιορισμένα...","...Η ραγδαία κλιμάκωση των αποδόσεων των ισπανικών και των ιταλικών ομολόγων είναι τέτοια που δείχνουν ότι οι εξελίξεις θα επέλθουν με ραγδαία ταχύτητα και δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι το καλοκαίρι θα τελειώσει χωρίς κάποιες σοβαρές συνέπειες...","Η ΟΝΕ, έτσι όπως δημιουργήθηκε δεν λειτουργεί. Είτε θεωρείται είτε δεν θεωρείται ως μορφή των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης», τουλάχιστον θα πρέπει να συμμορφωθεί και να ακολουθήσει αυτό το καθεστώς πολιτικής ολοκλήρωσης..."
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ Δ. ΚΑΖΑΚΗ ΕΔΩ: http://www.stickam.com/viewMedia.do?mId=193397714&pId=211482 (1ο ΜΕΡΟΣ) ΚΑΙ http://www.stickam.com/viewMedia.do?mId=193397833&pId=211482 (2ο ΜΕΡΟΣ)

744.        Αυξήσεις σε βασικά είδη διατροφής