Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

30/08/2012


815.        Στα 18 δισ. ευρώ ο λογαριασμός!

ΣΧΟΛΙΟ: Και θα ανεβαίνει συνεχώς... αφού για την εξυπηρέτηση του Δημοσίου Χρέους λείπουν κάποια δις για φέτος, άλλα λεφτά δε μας δίνουν (προς το παρόν), οπότε θα κόβουν από δαπάνες. Όσο για το 2013 .... ας μη τα πούμε καλύτερα από τώρα....

816.        Οι μικτές αποδοχές για νεοεισερχόμενους στο Δημόσιο μετά τις τελευταίες περικοπές (639 οι καθαρές αποδοχές για τους εκπαιδευτικούς)

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτά είναι περσινά.....τα φετινά θα είναι αυτά:
Νέο σοκ στο Δημόσιο – Μειώνεται ο βασικός μισθός, έρχονται νωρίτερα οι περικοπές από το ενιαίο μισθολόγιο

817.        "Δωράκι" 1,2 εκ. ευρώ σε πολυεθνική από την υφυπουργό Υγείας

818.        Έρχονται τα ημερήσια νοσήλια σε δημόσια νοσοκομεία
ΚΑΙ
Έρχεται φόρος… ακινησίας στα ΙΧ
ΚΑΙ
Αποτύπωμα ημέρας: O Νέος Φόρος Πτυχίου και το Πτυχίο της Επανάστασης

819.        ΟΟΣΑ: Οι Έλληνες ο δεύτερος πιο εργατικός λαός

820.        Πορτογαλία: Υποχρεωτική κοινωνική εργασία για 92 ευρώ το μήνα

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "...Το κράτος πρόνοιας δεν είναι δωρεάν. Με αυτό το δόγμα η κυβέρνηση του Πέντρο Πάσος Κοέλιο καθιστά πλέον υποχρεωτική την εργασία για κοινωφελείς σκοπούς για όσους λαμβάνουν το επίδομα «κοινωνικής επανένταξης»." και "...Οι 340.000 Πορτογάλοι που δικαιούνται το επίδομα θα υποχρεούνται στο εξής «να ασκούν κοινωφελείς εργασίες, όπως ο καθαρισμός δημοσίων χώρων πρασίνου, η επισκευή δημοσίων κτηρίων και η συμμετοχή σε πολιτιστικού ή αθλητικού χαρακτήρα δραστηριότητες». Τι άλλο να πεις!

821.        Το 25% του τέλους υπέρ της ΕΡΤ θα πάει στα… φωτοβολταϊκά!

822.        Ο Παπανδρέου ζήτησε άδεια!

ΣΧΟΛΙΟ: Κάποιος να τον συλλάβει πριν περάσει τα σύνορα!

823.        Δένδιας για Δουβλίνο ΙΙΙ-Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!

ΣΧΟΛΙΟ: Προφανώς δεν είναι το μόνο για το οποίο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

824.        Τι είναι η κυβέρνηση;

ΣΧΟΛΙΟ: Ας αναρωτηθούμε όλοι. Τι είναι πραγματικά η κυβέρνηση;

825.        ΦΩΤΟ: Ξεκίνησαν στην Ισπανία οι επιθέσεις σε σούπερ-μαρκετ για απαλλοτρίωση τροφίμων!

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

26/08/2012


803.        Στα ναυπηγεία η πρώτη Ειδική Οικονομική Ζώνη

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "...βρίσκεται στα σκαριά η εγκαθίδρυση ΕΟΖ σε ολόκληρο το ναυπηγοεπισκευαστικό τόξο Ελευσίνα - Σκαραμαγκάς - Πέραμα -Χαλκίδα - Σύρος, χωρίς να αποκλείεται μέρος του ΟΛΠ και του ΟΛΘ…"

804.        ΕΟΖ, ο Δούρειος Ίππος της Θράκης

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!!! ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ο Τατούλης έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος. ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ !!!!!

805.        Ρυθμίσεις ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ!!!! Θα μας βάλουν να υπογράψουμε νέες συμβάσεις που θα "κλειδώσουν" το ύψος του δανείου σε ευρώ. Άρα όταν θα επιβληθεί ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ τότε το υπόλοιπο του δανείου θα είναι μη εξυπηρετήσιμο.

806.        Barack Obama asks eurozone to keep Greece in until after election day

ΣΧΟΛΙΟ: Μετάφραση " Ο Ομπάμα ζητά από την ευρωζώνη να κρατήσει την Ελλάδα μέσα μέχρι τις εκλογές". Οι εκλογές των ΗΠΑ θα γίνουν στις 6 Νοεμβρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας θα μπορούν να μας πετάξουν στα θηρία. Να μας βγάλουν εκτός ευρώ, να μας επιβάλουν 2ο νόμισμα ή ότι άλλο θέλουν !!!!

807.        Βενιζέλος και Σαμαράς αρνήθηκαν την επιμήκυνση όταν τους την πρότεινε το ΔΝΤ !

ΣΧΟΛΙΟ: Κάποια πράγματα που πρέπει να τα μάθετε. Το Μάρτη του 2012 το ΔΝΤ είχε προτείνει επιμήκυνση του προγράμματος στην Ελλάδα. Η τότε κυβέρνηση όμως το είχε απορρίψει θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα πλήξει την αξιοπιστία της χώρας. Βέβαια, όπως τότε, έτσι και τώρα μια ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ επιμήκυνση είναι ΑΝΩΦΕΛΗ. Θα καθυστερήσει, απλώς, την ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ. Και ταυτόχρονα θα εξαθλιώσει επιπλέον χιλιάδες Έλληνες. Το Δημ. χρέος είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Η συνεχόμενη ύφεση έχει κάνει τη κατάσταση ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Δείτε και αυτό:
Ύφεση 10% – 11% βλέπει για την Ελλάδα η S&P το 2012 και το 2013!

Όσοι μιλάνε για ημίμετρα εντός Ευρωζώνης (βλ. Βαρουφάκης) ο οποίος πρότεινε 3 μέτρα για να δώσουν αέρα στην ελληνική οικονομία, τότε απλώς παραπλανούν το κόσμο.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ που θα το ελέγχει το ελληνικό κράτος, ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και φυσικά ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ώστε να αναλάβουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Και όλα αυτά δε μπορούν να γίνουν δίχως τη ΠΙΕΣΗ από το ΚΟΣΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ !!!!

808.        Σαμαράς στη Le Monde: Θα αξιοποιήσουμε εμπορικά τις ακατοίκητες νησίδες

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "...«Υπό την προϋπόθεση ότι δεν τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας, μερικές από αυτές τις νησίδες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Δεν τίθεται θέμα ξεπουλήματός τους, αλλά η μετατροπή αναξιοποίητης γης σε περιουσιακό στοιχείο που θα αποφέρει κέρδος στην κατάλληλη τιμή»..". Δηλαδή θα πουλήσει νησιά. ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ !!!!! ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!!!
Ας δούμε και αυτό:
Σε ιδιώτες 562 νησιά για 100 χρόνια θα δώσει η κυβέρνηση [έγγραφο]

809.        O Πάνος Καμμένος για τη Siemens

ΣΧΟΛΙΟ: Καλή η παρέμβαση του Καμμένου αλλά ο κόσμος πλέον αναζητά πράξεις και όχι λόγια. Θα έπρεπε οι Ανεξ. Έλληνες καθώς και τα υπόλοιπα κόμματα που παρουσιάζονται είτε ως αντιμνημονιακά είτε ως αντικατοχικά να έχουν ήδη παραιτηθεί από τη Βουλή και να έχουν συνταχθεί δίπλα στο κόσμο και σε αυτούς που διεκδικούν τη χώρα πίσω. Θα έπρεπε με πράξεις να στηρίξουν τα λόγια τους.

810.        Ερευνα πετρελαίου σε Κρήτη-Ιόνιο: Την επόμενη εβδομάδα ο ανάδοχος

ΣΧΟΛΙΟ: Αφού έχουν διαλύσει κυριολεχτικά το ΙΓΜΕ, την έρευνα θα την κάνουν ιδιώτες. Ιδιώτες επίσης θα εκμεταλευτούν τα ευρήματα. Το ελληνικό κράτος θα βάλει τον ορυκτό πλούτο και ίσως πληρώσει και μερικά εκατομμύρια. Δύο ερωτήματα προκύπτουν:
α) Δεν γνωρίζουν πόσα είναι τα αποθέματα πετρελαίου; Έχουν γίνει και άλλες έρευνες στο παρελθόν. Δείτε και τον Α/Α 791 στο παρόν blog.
β) ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

811.        Η Χρυσή Αυγή ζητά την επαναφορά της θανατικής ποινής!

812.        «Πιθανώς από φέτος» η αύξηση των ωρών διδασκαλίας των εκπαιδευτικών

813.        Το νέο πολιτικό βίντεο της Κ. Μουτσάτσου
2012 An EU Odyssey

814.        ΕΛΕΕΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΠΙΛΗ ΣΤΟ ΤWITTER