Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

03/10/2012


920.        ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!
Η Νορβηγία χαρίζει το πλεόνασμά της!!

921.        Πρεμιέρα των αποκρατικοποιήσεων με το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης

ΣΧΟΛΙΟ: Λέει "Η LAMDA Development προχώρησε στην υποβολή προσφοράς, ύψους 81 εκατομμυρίων ευρώ". Η εταιρεία αυτή ανήκει στο Λάτση. Για να δούμε τι είναι το Κέντρο αυτό. Στη σελίδα του (http://www.hradf.com/gr/real-estate/ibc-golden-hall) λέει ότι "...Το ακίνητο κατασκευάστηκε για να στεγάσει το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC) με σκοπό την αναμετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.Μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων, η χρήση του κυρίως χώρου του IBC, μετατράπηκε σε εμπορικό κέντρο. Η υπόλοιπη επιφάνεια προοριζόταν για τη δημιουργία Μουσείου Ολυμπιακών Αγώνων."
Ποιος πλήρωσε για τη κατασκευή του; Οι Έλληνες φορολογούμενοι! Πόσο πλήρωσαν; Δεν έχει ανοίξει ο φάκελος "Ολυμπιακοί Αγώνες" ακόμα... σίγουρα όμως δε κόστισε 81 εκατομ. μόνο.

922.        Επίσπευση αποκρατικοποίησης της ΕΛΒΟ


923.        ΑΤΕbank: Νέος διαγωνισμός για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

924.        Τίτλοι τέλους για την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ

925.        ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ;

ΣΧΟΛΙΟ: Μια συμπαραγωγή του Παγκρήτιου Δικτύου κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ και της Τηλεόρασης από τους Πολίτες για το θέμα της επέλασης της «πράσινης» ενέργειας στην Κρήτη.

926.        Εγνατία:Αύξηση στις τιμές των διοδίων

ΣΧΟΛΙΟ: Η ίδια πρακτική. Η Εγνατία είναι προς πώληση και ακριβαίνουν τα διόδια πριν τη ξεπουλήσουν.

927.        Η κρίση μείωσε τις γεννήσεις 20%

928.        Δωρεάν μαθήματα στη Δράμα

929.        Ο.Α.Ε.Δ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ: Να γνωρίζουν οι...... έλληνες που θα δεχθούν τις φασιστικές πρακτικές και θα πάνε εκεί για αναζήτηση εργασίας ότι ο εν λόγω "μη κερδοσκοπικός" οργανισμός είναι στην ουσία Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας για σκλάβους, αφού ο φασισμός πάντοτε εξυπηρετούσε το κεφάλαιο εξασφαλίζοντας την πολυπόθητη γι αυτό "εργασιακή ειρήνη" και προμηθεύοντάς το με αναλώσιμους σκλάβους.

930.        2005: Syntakseis-game over

ΣΧΟΛΙΟ: Κάτι από το....2005. Ότι συμβαίνει τώρα έχει σχεδιαστεί πάρα πολύ καλά εδώ και χρόνια....έτσι σχεδιάζεται και τώρα η σκλαβιά των παιδιών μας στα χρόνια που θα έρθουν. Το μόνο, που δε μπορούν να υπολογίσουν είναι.... ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ!

931.        Πιο ακριβά από σήμερα τα φάρμακα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ